De fotostudio

Meerdere achtergronden en altijd het beste licht voor een mooi portret of voor kleine groepjes tot 6 personen.

fotograaf joel vingerling nunspeet

Over mij:

Studio Joël Vingerling is gespecialiseerd in portret en reclame fotografie. Ik ben begonnen als zelfstandig fotograaf in 2003 direct na mijn opleiding aan de Fotovakschool. Na het werken voor diverse kranten en opdrachtgevers ben ik in 2005 begonnen met de fotostudio om mij meer te richten op portretfotografie.
 
Mijn passie is tevens fine-art en actie fotografie. 


Over de 19 jaar als fotograaf heb ik diverse foto-exposities gehouden van verschillende autonome fotoprojecten. Met name het project "strafrechtadvocaten en de rechtstaat" heeft veel aandacht in de pers gehaald met een aantal mooie publicaties. Ook het project "portret op locatie" dat werd geëxposeerd in Apeldoorn werd aangekondigd in het vakblad Focus met een mooie publicatie. (zie foto onder)
 
 Een belangrijk uitgangspunt van mijn fotografie is dat een foto niet enkel mooi moet zijn maar ook emotie en gevoel moet hebben ondanks wat het onderwerp ook is. Veel van mijn werk is in zwart/wit dit vanwege het abstraherend effect van monochrome en de krachtige combinatie van licht en wat de compositie in zwart/wit goed tot zijn recht laat komen.
 
 Graag deel ik mijn kennis van de fotografie met anderen door het geven van workshops en masterclasses over verschillende fotografische onderwerpen.

Meer werk van mij zien:
www.joelvingerling.com (kunst en commercieel)
www.joelvingerling.nl (trouwfotografie)

posing cubes

In de fotostudio in Nunspeet beschik ik over diverse achtergronden en props zoals deze posing cubes. 
Super handig voor het speels neerzetten van groepjes en personen in diverse composties.

Prints

De fotostudio beschikt over een eigen fotolab met eigen grootformaat printer voor zeer hoogwaardige fotoafdrukken.